Om

TeslaJohansson är ett försök att blogga / dokumentera vad som händer och sker som ägare av en Tesla. Vad kan man förvänta sig och vad sker i den dagliga användningen? Mitt syfte är endast personligt men om ifall någon vill ta del av detta så varsågod!

Elbilar öppnar upp en helt ny värld med många frågor och behov av svar. Jag hade en ambition en gång i tiden att köpa det som kändes rätt i tiden men har fallit offer för våra politikers försök att inte styra upp hur vi skall driva utvecklingen framåt i Sverige. Startade med en bensinbil som i sig varit ett bra köp.

Men vid nästa köp så kändes ethanol helt rätt så det blev en ethanol/bensin bil som jag huvudsakligen kört på bensin då priset oftast varit billigare och tanken var så liten så om man tankade ethanol så blev det besök på macken varje vecka. Bilen därefter och en bil som jag har kvar idag är med Diesel. Denna bil känns bra men Diesel EU5 känns som gränsfall. EU6 verkar gå bra ett tag till men när börjar man begränsa EU5 i trafik. Vad jag hört är 2020 alt. 2022…

Nu har det då blivit en helelbil. Ser fram emot att dela erfarenhet med er alla!

Weblänkar:

Tesla i Sverige
Tesla support
Tesla model S
Tesla model X
Tesla model 3
Tesla roadster
Begagnade tesla

Designa din egna model S
Designa din egna model 3
Designa din egna model X
Designa din egna model Y

Det är enkelt att köpa en Teslabil då man kan beställa på nätet och betalar en beställningsavgift. Men efter man har fått hem bilen så kan man prova och returnera om man inte är nöjd. Då får man pengarna tillbaka. Ett klassiskt öppet köp!

Beställ bil och använd ”referral code” och få månadens erbjudande

 

 

%d bloggare gillar detta: