Motsatsen till Vitnos är Cupra Leon!

När jag bytte från vinterdäck hos Rosbergs däck så kom vi att prata om nya bilar och hans Cupra Leon som var påväg. Det hade funnits 2 val. En VW ID.4 eller en Cupra Leon.

Vi har alla Volkswagens bilmärken listade med Seat, Cupra tillsammans med VW, Audi och Skoda. (Det finns säkert fler. Alla kommer att bygga elbilar på samma plattform men med olika visioner och profiler.

Men, ett stort MEN, tyvärr har inte sportiga Cupra kommit med sin hel-elbil ännu. Frågan var om den skulle komma så istället för att välja miljövänliga varianten så blev det motsatsen. En 395 hk besintörstig snygging!

Cupra Leon

Vi tog en tur i omgivningen. där bilen visade sig från sin bästa sida. Alla inställningar i denna sportighet kan man ladda upp som en egen inställning eller använda de 4 som ingår. Tänkt att om du skall kura på bana så skruvar du till dina ideala inställningar. Det är tur att Filip sysslar med däck. Det kommer bli många byten tror jag.

Inte en bil för alla. Frugan har ännu inte vågat köra och det kan jag förstå när man ser ratten (Se ovan).

Valda däck!

Vill ni syna denna ovanliga bil som jag inte sett på vägarna tidigare i Sverige så besök Filip och Rosbergs däck!

Bilen med koppar, mörk silver och svart kostar dig en halv mille innan du börjat välja innehåll såsom däcken, lacken och taklucka.

Vitnos har lika många hästar. Vi sladdar lika mycket men Vitnos har elegansen med sin tysthet och Cupran har sportigheten med sitt vrål. Vad skulle ni välja?


[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

Köp ny Tesla och kör 150 mil gratis via värvningskod:
https://www.tesla.com/sv_SE/referral/mikael58514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: